petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

BAJERN MINHEN – Štutgart 2:2

Aktuelni šampion Nemačke je nakon izuzetno ubedljivog starta nove sezone, ovoga vikenda ostvario svoj treći uzastopni remi u Bundesligi. Pritom, popularni „Bavarci“ su imali prednost od jednog pogotka na pauzi između dva poluvremena, ali na kraju to im nije bilo dovoljno da dođu do očekivanog trijumfa. Domaćini su dva puta vodili na ovoj utakmici, „Švabe“ su u dva navrata uspevali da stignu do poravnanja rezultata, dok su gol vredan jednog boda uspeli da postignu u sudijskoj nadoknadi vremena iz jedanaesterca.

ATALANTA – Kremoneze 1:1

Nakon serije veoma dobrih rezultata od početka prvenstva, klub iz Bergama je upisao svoj prvi „kiks“ u novom šampionatu. Atalanta je sredinom drugog dela igre postigla pogodak, ali je on bio poništen nakon intervencije iz VAR sobe. Ipak, domaćini su u 74. minutu susreta stigli do vodstva, koje na njihovu žalost nije dugo trajalo, jer su gosti svega pet minuta kasnije stigli do izjednačenja nakon slabe intervencije domaćeg čuvara mreže. Do kraja meča, Atalanta je stvorila još jednu dobru situaciju pred protivničkim golom, ali do promena rezultata nije došlo.

JUVENTUS – Salernitana 2:2

Neverovatna utakmica odigrana je u nedelju veče u Torinu na kojoj smo mogli bukvalno da vidimo sve. Gosti iz Salerna su poveli u 18. minutu susreta, dok su duboko u sudijskog nadoknadi vremena prvog poluvremena duplirali svoju prednost iz penala. U nastavku je „Stara Dama“ već u ranoj fazi drugog dela igre prepolovila vodstvo gostiju, a za izjednačenje rezultata morali su da čekaju nadoknadu vremena kada je Leonardo Bonući prvo promašio sa „bele tačke“, ali je odbitak smestio u mrežu. Juventus je već u sledećem napadu u potpunosti preokrenuo rezultat u svoju korist, ali je VAR soba nakon dugog pregledavanja snimka poništila taj pogodak. To je svakako razbesnelo domaće fudbalere, strelac nepriznatog gola – Arkadijuš Milik je dobio crveni karton, pokraj njega i Huan Kvadrado (koji je tada bio na klupi za rezerve), kao i trener tima – Masimilijano Alegri. U redovima Salernitane u potpunoj „ludnici“ na kraju meča je „pocrveneo“ – Federiko Facio.

OLIMPIJAKOS – Volos 1:1

Olimpijakos je u ovaj duel ušao kao ogroman favorit, ali su gosti imali minimalnu prednost nakon prvog dela igre, zahvaljujući pogotku nekadašnjeg napadača Partizana – Ognjena Ožegovića. U drugom poluvremenu „crveno-beli“ su bili apsolutno dominantnija ekipa na terenu, a do poravnanja ishoda na semafori su došli na 15-tak minuta pre kraja utakmice. Ipak, nisu smogli snage da dođu do potpunog preokreta i tako „režiraju prelaz“ iz 2 u 1.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje