četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LIVERPUL – Brajton 3:3

Definitivno Liverpul nije na nivou izdanja iz predhodnih sezona, a to su potvrdili i ovog vikenda. Gosti su već nakon 17. minuta igre imali dva gola prednosti i tako najavili iznenađenje. Ipak, „Redsi“ su zahvaljujući golovima Roberta Firmina i autogolu jednog od defanzivca gostiju uspeli da u potpunosti preokrenu rezultat u svoju korist. I kada su svi očekivali tri boda za domaćine, ponovo se „ukazao“ Leandro Trosard koji je pogotkom u 83. minutu stigao do svog het-trika.

Kambur – PSV 3:0

Ogroman kiks do ovog kola lidera holandskog prvenstva, jer su pretrpeli izuzetno ubedljiv poraz od tima koji se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli. U prvom delu igre nije bilo golova, dok su domaćini u drugom poluvremenu potpuno „šokirao“ favorizovane goste. Kambur je tako napustio opasnu zonu, dok je PSV za sada ispustio mesto na samom vrhu prvenstvene lestvice.

AJAKS – Go Ahed Igls 1:1

Još jedan favorit u Holandiji koji je sada „poklekao“. Navikli smo da Ajaks dosta rutinski i ubedljivo rešava ovakve utakmice, ali sada to nije bio slučaj. „Kopljanici“ su uspeli da dođu do vodstva tek u samom završnici prvog poluvremena, a kako nikako nisu uspevali da dupliraji prednosti, gosti su pogotkom u 78. minutu poravnali rezultat i time osvojili veliki bod u Amsterdamu.

Gimaraeš – BENFIKA 0:0

Do ovog kola savršena Benfika (sedam utakmica i isto toliko pobeda) prvi put u novoj sezoni je ostala bez celog „plena“. Pritom, gosti iz Lisabona svojom prikazanom partijom i nisu zaslužili trijumf, jer su uputili samo jedan udarac u okvir protivničkog gola, što je za njihove standarde zaista prava katastrofa. Ipak, „Orlovi“ i dalje zauzimaju čelnu poziciju na tabeli.

REAL MADRID – Osasuna 1:1

Poput spomenute Benfike i madridski klub je pokvario svoj perfektan niz, iako nije delovalo tako nakon prvih 45 minuta igre u kojima su stekli minimalnu prednost. Gosti su u nastavku veoma brzo poravnali rezultat i time nagovestili da se neće olako predati. Na nekih 15-tak minuta pre kraja meča, Osasuna je ostala sa igračem manje na terenu, dok je „Kraljevski klub“ dobio penal kojeg nije uspeo da realizuje Karim Benzema. Samo nekoliko momentata kasnije, francuski reprezentativac je postigao pogodak, ali je on bio poništen nakon intervencije iz VAR sobe. Na kraju samo 1:1 u Madridu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje