četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LACIO – Salernitana 1:3

Zaista sjajni Lacio ove sezone bio je veliki favorit pred svojom publikom u susretu protiv tima koji do ovog kola nije imao pobedu na gostovanjima. Rimski klub je na poluvremenu imao minimalnu prednosti i delovalo je da će u nastavku rutinski „odraditi posao“. Ipak, gosti iz Salerna se nisu predavali, već su u drugom delu igre postigli čak tri gola i tako potpuno „šokirali“ favorizovane domaćine. Lacio je tako napravio lošu uvertiru pred poslednje kolo grupne faze Lige Evrope u kojem gostuju Fejnordu, ali i uoči velikog gradskog derbija protiv Rome narednog vikenda.

REAL MADRID – Đirona 1:1

Nije bilo Karima Benzeme u sastavu madridskog kluba, te nikako nisu uspevali da probiju „bedem“ gostiju sve do 70. minuta igre kada je gol postigao Vinisijus. Gosti su deset minuta kasnije poravnali iz jedanaesterca, a gol Rodriga u 90. minutu susreta je bio poništen. U sudijskog nadoknadi vremena Toni Kros je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton kojem je to bilo tek prvo isključenje u profesionalnoj karijeri. „Kraljevski klub“ je i pored remija zadržao prvu poziciju na tabeli, ali sa samo bodom prednosti u odnosu na Barselonu.

Kadiz – ATLETIKO MADRID 3:2

Očigledno je eliminacija iz Lige Šampiona izdrmala „ratnike“ Dijega Simeonea, koji su ovog vikenda doživeli već svoj treći prvenstveni poraz. Kadiz je stigao do vodstva u uvodnom minutu susreta, a kada su na 10-tak minuta pre kraja meča duplirali prednost, delovalo je da će bez problema privesti utakmicu kraju. Ipak, rezervista – Žoao Feliks je sa dva brza gola u svega četiri minuta poravnao rezultat na semaforu, međutim domaći fudbaleri su do konačnog trijumfa stigli pogotkom u devetom minutu nadoknade vremena!

LIVERPUL – Lids Junajted 1:2

Novo kolo i novi ogroman „kiks“ za Liverpul. Nakon poraza od Notingem Foresta, sada novi neuspeh na domaćem terenu od još jedne ekipe koja se u tom momentu nalazila u zoni ispadanja. Gosti iz zapadnog Jorkšira su do veoma neočekivane pobede došli golom u 90. minutu meča i tako naneli „Redsima“ već četvrti poraz u aktuelnom šampionatu. Trenutno sastav Jirgena Klopa nikako „ne liči na sebe“, jer su trenutno na tek devetoj poziciji na tabeli sa čak 15 bodova manje u odnosu na prvoplasirani Arsenal. Scenario kojem se apsolutno niko nije nadao na samom startu sezone.

Santa Klara – PORTO 1:1

Popularni „Zmajevi“ su do prednosti stigli u 4. minutu susreta i tako na sjajan način ušli u utakmicu. Ipak, nikako nisu uspevali da dođu do drugog pogotka i time reše pitanje pobednika, te je „kazna“ došla u 83. minutu kada su gosti poravnali rezultat i ispostaviće se na kraju „oteli“ bod aktuelnom prvaku. Porto nakon ovog kola zaostaje čak osam bodova za prvoplasiranom Benfikom.

Aruka – SPORTING 1:0

Sporting je do ove utakmice bio u odličnoj seriji od 12 uzastopnih pobeda protiv Aruke. Međutim, svakom nizu jednom dođe kraj, pa tako i ovom. Domaćini su jedini pogodak na susretu postigli u drugom minutu drugog dela igre, a stečenu prednostu su sačuvali sve do kraja meča, uprkos velikoj inicijativi lisabonskog tima koji se dosta „muči“ u nacionalnom prvenstvu ove sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje