subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ATLETIKO MADRID – Espanjol 1:1

I ovog vikenda nastavio se niz slabih rezultata popularnih „Jorgandžija“. Samo bod na svom terenu protiv tima koji se nalazi tik iznad zone ispadanja. Gosti su nakon pola sata igre ostali sa desetoricom fudbalera u polju i tada je delovalo da domaćini imaju „zicer“. Ipak, Espanjol je stigao do vodstva u 62. minutu utakmice, dok je rezervista – Žoao Feliks na 10-tak minuta pre kraja meča poravnao rezultat na semaforu, koji se ispostavio i kao konačan.

TVENTE – Go Ahed Igls 1:1

Nije uspeo Tvente sa zabeleži svoju četvrtu uzastopnu prvenstvenu pobedu. Dom ćini su na poluvremenu imali minimalnu prednost, zahvaljujući uspešno realizovanom jedanaestercu. To vodstvo su čuvali sve do sudijske nadoknade vremena, kada su upravo oni skrivili penal preko kojeg su gosti na kraju stigli do boda u Enšedeu.

St. Džonson – RENDŽERS 2:1

Veliki debakl u ovosezonskom izdanju grupne faze Lige Šampiona, izvesno je ostavio „traga“ na igračima Rendžersa. Drugi prvenstveni poraz i trenutni zaostatak od sedam bodova u odnosu na prvoplasirani Seltik. „Policajci“ su imali 3/4 vremena loptu u svom posedu, uputili 29 udaraca ka golu, izveli čak 20 kornera, ali na kraju sve to nije bilo dovoljno da se izbegne neuspeh.

ZENIT – Ahmat Grozni 1:2

Premijerni poraz u tekućoj sezoni za prvaka i trenutno lidera ruskog šampionata. Gosti su sjajno započeli utakmicu postignutim golom u uvodnom minutu susreta. Do dupliranja vodstva došli su samo sedam minuta kasnije i tako umnogome „uzdrmali“ favorizovanog domaćine. Zenit je nakon toga potpuno preuzeo terensku inicijativu, posebno tokom drugog poluvremena, ali samo su golom u 65. minutu meča uspeli da „ublaže“ poraz, ali ne i da izbegnu isti.

CSKA MOSKVA – Nižnji Novgorod 0:1

Nije uspeo moskovski kluba da iskoristi spomenuti „kiks“ Zenita i tako im se bodovno približi na tabeli. Umesto toga, neuspeh pred svojom publikom od tima koji se sada nalazi jedno mesto iznad opasne zone. Nižnji Novgorod je sredinom drugog dela igre stekao minimalnu prednost (iz svog jedinog udarca ka protivničkom golu na čitavom meču), koji su uspešno sačuvali sve do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje