petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

MANČESTER SITI – Brentford 1:2

Definitivno najveće iznenađenje vikenda za nama, jer je aktuelni prvak Premier Lige pretpeo svoj prvi ovosezonski poraz na domaćem terenu. Gosti su sjajno započeli meč, imali par pokušaja u uvodnim momentima, da bi u 15. minutu stigli do prednosti. Ipak, domaćin je u sudijskoj nadoknadi vremena prvog dela igre uspeo da poravna rezultat. U nastavku su popularni „Građani“ bezuspešno pokušavali da u potpunosti preokrenu rezultat u svoju korist, ali umesto toga usledio je „šok“ duboko u nadoknadi vremena kada je – Ajvan Toni svojim drugim pogotkom na meču doneo ogromnu pobedu londonskom timu. Toni je imao priliku i za het-trik, ali mu je jedan od domaćih fudbalera blokirao udarac ispred same gol linije. Nakon ovog poraza, Mančester Siti sada ima pet poena zaostatka u odnosu na prvoplasirani Arsenal.

FENERBAHČE – Giresunspor 1:2

Fenerbahče je iz penala došao do prednosti, da bi pri kraju prvog poluvremena ostao sa igračem manje na terenu. Gosti su u nastavku uspeli da materijalizuju brojčanu prednost i sa dva gola da potpuno preokrenu situaciju u svoju korist. „Kanarinci“ su tako upisali svoj premijerni poraz pred svojom publikom u tekućem prvenstvu i ujedno dopustili najvećem rivalu – Galatasaraju da im se približi na samo dva boda zaostatka na vrhu tabele. Popularni prelaz „iz keca u dvojku“, gde je kvota u pojedinim kladionicama iznosila čak – @60.

Emen – AJAKS 3:3

Bez dileme se klub iz Amsterdama nalazi u igračkoj i rezultatskoj krizi. Treća prvenstvena utakmica u nizu na kojoj nisu zabeležili trijumf, što je za njihove standarde itekako neočekivano. Emen je poveo u ranoj fazi utakmice, ali je aktuelni šampion na pauzu između dva poluvremena otišao sa dva gola prednosti. Tada je delovalo da će rutinski „odraditi posao“, ali umesto toga primili su u nastavku dva gola, te na kraju osvojili samo bod na gostovanju protiv tima koji se nalazi u zoni ispadanja. Defanziva „Kopljanika“ je veoma „porozna“ u poslednje vreme, koja je i glavni razlog njihovih slabih rezultata.

St. Miren – RENDŽERS 1:1

Nastavile su se „muke“ Rendžersa na gostovanjima tokom ove sezone. Ovoga puta samo bod protiv St. Mirena. Domaćin je odmah na početku drugog poluvremena stekao prednost, dok su „Policajci“ na pet minuta pre isteka 90. iz penala uspeli da izjednače rezultat na semaforu. Rendžers sada zaostaje čak devet bodova u odnosu na lidera šampionata – Seltik, dok mediji javljaju da bi trener ekipe – Đovani van Bronhorst mogao da dobije otkaz od strane uprave škotskog velikana.

Pardubice – PLZEN 1:1

Poslednji protiv prvog na tabeli i kako to neretko biva, usledio je „kiks“ velikog favorita. Nije bilo golova u prvom poluvremenu uprkos dominaciji fudbalera Plzena. Pardubice je došao do vodstva u 57. minutu utakmice, dok su gosti na 15-tak minuta pre kraja meča poravnali rezultat, ali do potpunog preokreta nisu mogli.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje