nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LION – Klermon 0:1

Nastavio je Lion „tamo gde je stao“ u prvom delu sezone. Naime, sada su pretrpeli svoj već sedmi poraz u aktuelnom prvenstvu Francuske. U utakmici koja nije obilovala velikim brojem prilika za pogodak, jedini gol je postignut u 87. minutu kada su gosti uspešno realizovali jedanaesterac i tako stigli do neočekivanog trijumfa.

BARSELONA – Espanjol 1:1

U gradskom derbiju, Barselona je imala ulogu ogromnog favorita, ali to nije uspela da opravda na terenu. Ipak, domaćini su došli do vodstva na samom startu susreta, ali nikako nisu uspevali da dupliraju svoju prednost. Umesto toga, „kazna“ je usledila na 20-tak minuta pre kraja utakmice, kada je Espanjol poravnao rezultat na semaforu iz penala (njihov jedini udarac u okvir gola). Obe ekipe su meč okončale sa desetoricom igrača na terenu, nakon crvenih kartona – Đordija Albe, odnosno Vinisijusa Souze.

NJUKASL – Lids Junajted 0:0

Seriji od šest uzastopnih pobeda popularnih „Svraka“ u Premijer ligi, ovoga vikenda je došao kraj. Sve nalete „crno-belih“ uspeo je da izdrži Lids Junajted, koji je tako stigao do svog tek 5 osvojenog boda na gostovanjima ove sezone. Sa druge strane, Njukasl je zadržao status neporaženog tima pred svojom publikom, kao i treću poziciji na tabeli.

Notingem Forest – ČELZI 1:1

„Plavci“ imaju dosta problema od starta sezone, a to su ponovo pokazali na gostovanju novom premierligašu. Čelzi je u prvom delu igre potpuno kontrolisao tempo igre, a stigli su do prednosti uz malu dozu sreće. Delovalo je da će u nastavku „rutinski odraditi posao“, ali umesto toga domaći fudbaleri su značajno podigli nivo svoje agresivnosti i bili daleko bolji rival u drugih 45 minuta igre, stvorili dosta prilika za gol, a pored zasluženog izjednačenja mogli su i do potpunog preokreta.

MANČESTER SITI – Everton 1:1

Druga vezana utakmica na svom terenu na kojem aktuelni prvak „prosipa“ bodove. Nakon poraz od Brentforda, sada remi protiv Evertona. Erling Haland je nastavio da postiže golove, ali to ovoga puta nije bilo dovoljno za novu pobedu, jer su „Karamele“ sredinom drugog poluvremena iz svog jedinog udarca u okvir gola na čitavom meču uspeli da dođu do dragocenog boda. Nakon ovog „kiksa“, sastav Pepa Gvardiole sada zaostaje sedam poena u odnosu na prvoplasirani Arsenal.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje