nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LION – Strazbur 1:2

Nikako da Lion ove sezone „uhvati“ pravi ritam i da ostvaruje dobre rezultate u kontinuitetu. Ovoga vikenda pretrpeli su svoj već svoj osmi poraz u prvenstvu i to na domaćem terenu protiv tima koji se bori za opstanak. Gosti su u razmaku od svega tri minuta postigli dva gola, dok su domaćini u sudijskoj nakodnadi prvog dela igre smanjili zaostatak nakon realizovanog jedanaesterca. U nastavku je Lion bio znatno dominantniji tim na terenu, ali na kraju nisu uspeli čak ni da izbegnu poraz. Sa druge strane, Strazbur je stigao do svoje druge ovosezonske pobede (prve nakon oktobra meseca) i tako barem privremeno napustili opasnu zonu.

Fortuna Sitard – PSV 2:2

Fortuna Sitard je imala minimalno vodstvo na poluvremenu, zahvaljujući postignutom pogotku u nadoknadi vremena. Pre isteka jednog sata igre, domaćini su ostali sa igračem manje na terenu, što je PSV umeo da iskoristi i stigao do potpunog preokreta. Ipak, gosti iz Ajndhovena su duboko u sudijskoj nadoknadi vremena (90+8) skrivili jedanaesterac, prekog kojeg su domaćini na kraju uspeli da dođu do boda.

Almerija – ATLETIKO MADRID 1:1

Gosti iz Madrida su prvi došli do prednosti u 18. minutu nakon pogotka argentinskog napadača, Anhela Koree. Almerija je „uzvratila udarac“ 20 minuta kasnije kada su uspeli da poravnaju rezultat na semaforu. U drugom delu igre, Alvaro Morata je propustio dve dobre prilike da ponovo svoju ekipu dovede do vodstva, koja je na kraju utakmicu okončala sa desetoricom fudbalera na terenu, otkako je rezervista – Serhio Reguilon dobio dva brza žuta kartona (automatski crveni) na samom kraju duela.

Leće – MILAN 2:2

Dosta loše je započeo meč za aktuelnog prvaka. Autogol u uvodnim minutima, kao i primljen pogodak sredinom prvog poluvremena. Popularni „Rosoneri“ su u drugom delu igre zaigrali znatno bolje, uspeli da dođu do izjednačenja, ali ne i do kompletnog preokreta. Stoga, Milan nakon ovog kola zaostaje čak devet bodova u odnosu na prvoplasirani Napoli.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje