petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Atromitos – OLIMPIJAKOS 1:1

Ovoga vikenda Olimpijakos je prekinuo svoju seriju od četiri uzastopna trijumfa u grčkom prvenstvu. Nije bilo pogodaka u prvom delu igre, dok su „crveno-beli“ u nastavku stigli do vodstva u 56. minutu igre. Ipak, njihova prednost nije dugo trajala, jer su domaćini svega deset minuta kasnije uspeli da poravnaju rezultat na semaforu. Olimpijakos je tako propustio dobru priliku da se dodatno približi lideru na tabeli – Panatinaikosu koji je u ovom kolu pretrpeo veoma ubedljiv poraz u velikom derbiju od PAOK-a (0:3).

DINAMO ZAGREB – Gorica 0:0

Prvoplasirani protiv poslednjeplasiranog tima na prvenstvenoj lestvici i kako to neretko biva, dogodio se „kiks“ velikog favorita. Aktuelni šampioni su postigli pogodak već u drugom minutu utakmice, ali je on na kraju bio poništen nakon signalizacije iz VAR sobe zbog prekršaja. Domaćini su imali čak 80% poseda lopte u svojoj kontroli, ali nisu uspeli da „slome“ otpor gostiju, koji su tako osvojili svoj tek deveti bod u tekućoj sezoni. Sa druge strane, zagrebački klub je i dalje lider hrvatskog šampionata uz četiri boda prednosti i jednim susretom manje odigranim u odnosu na najvećeg rivala, Hajduka iz Splita.

KLUB BRIŽ – Šarloa 2:2

Prvak Belgije igra zaista sjajno u Evropi ove sezone (izborili plasman u 1/8-finala Lige Šampiona), ali imaju velikih problema u domaćem prvenstvu. Čak sedma vezana utakmica u „Jupiler League“ na kojoj nisu uspeli da dođu do trijumfa. Šarloa je nakon svega 15 minuta igra imao prednost od dva gola razlike, dok su domaćini u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena „prepolovili“ zaostatak nakon uspešno realizovanog penala. U uvodnim minutima drugog dela igre, Klub Briž je izjednačio rezultat preko rezerviste, Skov Olsena. Tada se očekivao i potpuni preokret, ali je on na kraju izostao, uprkos tome što su gosti u poslednjih 20-tak minuta meča imali igrača manje na terenu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje