nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ARSENAL – Brentford 1:1

Nakon minimalnog poraza na gostovanju kod Evertona, ovoga vikenda samo bod za Arsenal na svom terenu u susretu protiv gradskog rivala. Domaćini su sredinom drugog dela igre uspeli da stignu do prednosti nakon prvenca kojeg je postigao – Leandro Trosar u dresu svog novog kluba, ali su popularne „Pčele“ na 15-tak minuta pre kraja utakmice uspeli da poravnaju rezultat na semaforu zahvaljujući pogotku svog najboljeg strelaca – Ajvana Tonija. „Tobdžije“ tako u blagom padu forme očekuju veliki derbi protiv Mančester Sitija (koji je na programu u sredu) u utakmici koja može mnogo toga da donese ili oduzme u „borbi“ za naslov prvaka Premijer lige.

PARTIZAN – Mladost GAT 0:4

Bez ikakve dileme jedno od najvećih poniženja i blamaža Partizana u klupskoj istoriji, pogotovo u poslednje tri decenije. Naime, „crno-beli“ su pred svojom publikom na ogromno iznenađenje apsolutno svojih bili poniženi od strane ekipe – Mladost GAT koja zauzima pretposlednje mesto na prvenstvenoj lestvici! Gosti iz Novog Sada su nakon 10. minuta igre imali dva gola prednosti, a takav scenario kao da je potpuno „paralisao“ velikog favorita. U nastavku su ponovo sa dva brza gola fudbaleri Mladosti došli do ogromnih i neverovatnih 0:4, a do kraja meča domaćini nisu uspeli čak ni da postignu počasan pogodak. Samim tim, Partizan ponovo ima dvocifren broj bodova zaostatka (11) u odnosu na prvolasiranu, Crvenu Zvezdu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje