nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

REAL SOSIJEDAD – Kadiz 0:0

Nakon remija protiv Selte Viga i poraza na strani kod Valensije, ovoga puta samo bod za ekipu iz San Sebastijana protiv ekipe iz donjeg dela tabele. Real Sosijedad je tokom čitavog meča ima terensku inicijativu, ali nisu uspeli da „slome“ otpor gostiju, koji su tako osvojili veoma bitan bod u njihovoj borbi za opstanak u elitnom rangu takmičenja.

Troa – MONAKO 2:2

Monako je prvo eliminisan iz daljeg toga Live Evrope, zatim su pretrpeli veoma ubedljiv poraz na svom terenu od Nice (0:3), te su sa ogromnim motivom otišli na gostovanje protiv pretposlednjeg tima francuskog šampionata. Domaćini su imali minimalnu prednost na 10-tak minuta pre kraja duela, ali su popularni „Kneževi“ u samo tri minuta uspeli da postignu dva gola i tako potpuno preokrenu rezultat u svoju korist. Ipak, u sudijskoj nadoknadi vremena fudbaleri Troe su postigli pogodak za konačnih 2:2, čime su prekinuli svoju negativnu seriju od pet vezanih poraza u nacionalnom prvenstvu.

PLZEN – Sigma 1:1

Nije bilo pogodaka u prvom delu igre, a doma ćini su uspeli da povedu sredinom drugog poluvremena. Ipak, njihova prednost bila je „kratkog dana“, jer su samo pet minuta kasnije primili pogodak za poravnanje rezultata. Fudbaleri Plzena do kraja utakmice i nisu imali dozu sportske sreće, jer su u dva navrata pogađali okviru protivničkog gola.

Češke Budejovice – SLAVIJA PRAG 1:0

Na svom terenu su perfektni, ali zato na strani imaju dosta problema ove sezone, a to su fudbaleri Slavije i ovoga vikenda pokazali. Minimalan poraz na gostovanju od ekipe koja se nalazi na tek 13. mestu na prvenstvenoj lestvici. Uprkos porazu, klub iz Praga je sačuvao lidersku poziciju na tabeli, ali sa samo bodom prednosti u odnosu na Plzen, te dva više od gradskog rivala, Sparte.

Vintertur – JANG BOJS 1:1

Treća uzastopna prvenstvena utakmica na kojoj je Jang Bojs remizirao, odnosno imaju samo jedan trijumf u poslednjih pet kola, te se očigledno nalaze u određenoj rezultatskoj „krizi“. Ipak, aktuelni prvak Švajcarske može sebi da dozvoli takav „luksuz“, jer u ovom momentu imaju velikih 13 poena prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, Servet.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje