sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ČELZI – Notingem Forest 2:2

I drugi put ove sezone londonski klub nije uspeo da savlada debitanta u Premijer ligi, koji je nakon prvih 45 minuta igre imao minimalnu prednost na svojoj strani. U nastavku je, Rahim Sterling napokon „proradio“ i postigao dva gola i tako preokrenuo rezultat u korist svoje ekipe. Ipak, gosti se nisu predavali, već su došli do poravnanja rezultata i ujedno osvojili veoma bitan bod u njihovoj borbi za opstanak u ligi.

PLZEN – Sigma 1:3

Nastavlja Plzen sa veoma slabih partijama, jer je ovo bila četvrta uzastopna prvenstvena utakmica na kojoj nisu trijumfovali, što je za njihove standarde veoma slab učinak. Sa druge strane, Sigma je prekinula slab niz rezultata i konačno upisala trijumf protiv Plzena nakon 11 godina čekanja. Plzenće sezonu okončati na trećoj poziciji na tabeli, daleko od borbe za šampionsku titulu, koju vode – Slavija i Sparta.

PANATINAIKOS – Aris 1:1

Panatinaikos se do poslednjeg kola borio za naslov prvaka Grčke, ali je na kraju AEK stigao do trofeja. „Zeleno-beli“ su došli do vodstva na samom startu duela, dok su gosti poravnali nakon pola sata igre. U nastavku fudbaleri Arisa nisu iskoristili jedanaesterac i tako ostali i bez pobede. Ipak, i da je Panatinaikos trijumfovao na ovom duelu, opet ne bi mogli do šampionskog pehara.

Elče – ATLETIKO MADRID 1:0

Elče je odavno ispao iz „La Lige“, ali umeju da „pomrse konce“ favoritima, što su i uradili u nedelju. Domaćini su poveli pri samom kraju prvog dela igre, a iako su gosti u nastavku bili dominantniji tim na terenu, nisu uspeli da barem izbegnu poraz. Ipak, popularne „Jorgandžije“ ne treba da brinu za svoje mesto među TOP 4.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje