nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Prodaje“ vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Ehcelsior – AJAKS 2:2

Već u drugom kolu nove sezone imamo „kiks“ kluba iz Amsterdama. „Kopljanici“ su poveli sredinom prvom dela igre, ali su primili gol u sudijskoj nadoknadi vremena, prosto u najgorem mogućem momentu. To je ih je očigledno uzdrmalo, te su na samom startu drugog poluvremena primili novi pogodak. Nakon toga potpuno su preuzeli inicijativu, stigli do poravnanja na 15-tak minuta pre kraja susreta, ali ne i do potpunog preokreta.

Sparta Roterdam – FEJNORD 2:2

Ovog vikenda „okliznuo“ se i aktuelni prvak Holandije, protiv gradskog rivala na gostovanju. Pritom, fudbaleri Fejnorda mogu da budu daleko zadovoljniji osvojenim bodom, jer su na 15-tak minuta pre kraja utakmice imali dva gola zaostatka, dok su poraz izbegli pogotkom u sudijskoj nadoknadi vremena.

BEŠIKTAŠ – Pendikspor 1:1

Bešiktaš je poveo u ranoj fazi utakmice i tada je delovalo da će bez problema opravdati ulogu velikog favorita. Ipak, vreme je odmicalo, nisi mogli da dupliraju prednost (jedan pogodak poništen nakon VAR intervencije) i kako to obično biva, „kazna“ je usledila u sudijskoj nadoknadi vremena kada su gosti iz jedanaesterca uspeli da poravnaju rezultat i stignu do neočekivanog boda.

Tuluz – PARIZ SEN ŽERMEN 1:1

I u drugom kolu, aktuelni prvak Francuske ostao je bez pobede. Povratnik u tim – Kilijan Mbape doveo je iz penala svoj tim u vodstvo nakon jednog sata igre, dok su domaćini uzvrati istom merom na tri minuta pre isteka 90-tog. Ne tako dobar start novog trenera ekipe – Luisa Enrikea.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje