subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

RAPID – Tirol 1:1

Gosti su do prednosti stigli već u 8. minutu utakmice, koju su uspešno čuvali sve do jednog sata igre, kada su domaćini poravnali rezultat na semaforu. Do kraja, uprkos velikoj inicijati fudbaleri Rapida nisu mogli do potpunog preokreta. „Kiks“ za tim iz Beča, koji je sigurno jednim delom svojim misli bio usmeren ka revanš utakmici na strani protiv Fiorentine u okviru kvalifikacija za plasman u Ligu Konferencija.

ARSENAL – Fulam 2:2

Sjajna utakmica u duelu dva londonska tima. Fulam je došao do vodstva u uvodnom minutu susreta i tim rezultatatom se otišlo na odmor (pri kraju prvog dela igre Arsenalu je bio poništen pogodak). U nastavku u razmaku od svega tri minuta od 70-72′, domaćini su postigli dva gola i preokrenuli rezultat u svoju korist. Pritom, kada su gosti u 83. minutu ostali sa desetoricom fudbalera na terenu, delovalo je da bodovi pripadaju Arsenalu. Ipak, Fulam je sa igračem manje u polju stigao do 2:2 i tako na kraju osvojio veliki bod protiv gradskog rivala.

Bohum – BORUSIJA DORTMUND 1:1

Nakon debakla u prvom kolu, Bohum je uspeo da ostane neporažen protiv velikog favorita iz Dortmunda. Domaćini su imali prednost na svojoj strani nakon pauze usled dva poluvremena, dok su „Milioneri“ poravnali skor u 56. minutu, ali do kraja susreta nisu imali snage da dođu i do trijumfa.

SELTIK – St. Džonston 0:0

Do ove utakmice, Seltik je imao devet vezanih pobeda protiv ovog rivala, od kojih su neki bili veoma ubedljivi. Ipak, ovoga vikenda nisi ni zatresli mrežu svog protivnika. Na kraju – 75% poseda lopte, 15 udaraca, 19 izvedenih kornera nije bilo dovoljno za sva tri, nego samo za jedan bod.

Voždovac – CRVENA ZVEZDA 3:2

Definitivno najveće iznenađenja vikenda za nama. Suvereni „vladar“ sprskoga fudbala, pretrpeo je zaista šokantan poraz. Naime, ovosezonski učesnik grupne faze Lige Šampiona je nakon jednog sata igre imao nestvarnih tri gola zaostatka na gostovanju protiv Voždovca! „Crveno-beli“ do kraja su uspeli da samo „ublaže“ poraz, ali svakako velika opomena za stručni štab i ekipu za nastavak sezone, pogotovo u Evropi.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje