nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ČELZI – Notingem Forest 0:1

Nije uspeo Notingem Forest da kao gost savlada Mančester Junajted, ali ovoga vikenda jesu „skinuli skalp“ Čelziju. Gosti su se sjajno branili tokom cele utakmice, a svoju šansu su dočekali na samom startu drugog dela igre, kada je Antoni Elanga iskoristio grešku najskuplje plaćenog fudbalera na Ostrvu, Mojzesa Kaiseda. Londonski tim jeste potrošio veliku svotu novca, jeste doveo novog trenera i igrače, ali je očigledno „dug put pred njima“.

BORUSIJA DORTMUND – Hajdenhajm 2:2

„Milioneri“ imaju mnogo poteškoća na početku novog šampionata. Samo bod na svom terenu u susretu protiv novajlije u ligi. Kada su u 15-tom minutu utakmice imali dva gola prednosti svi su očekivali njihovu sigurnu i ubedljivu pobedu. Ipak, gosti se nisu predavali, odigrali su dosta dobro drugo poluvreme, te su sa dva postignuta gola u nastavku uspeli da „šokiraju“ velikog favorita i tako stignu do svog prvog boda u novoj sezoni.

PORTO – Aruka 1:1

Porto je imao sedam vezanih pobeda protiv Aruke, ali je sada taj niz prekinut. „Zmajevi“ su postigli gol u ranoj fazi susreta, ali je on poništen nakon intervencije iz VAR sobe. Nakon toga, nikako nisu uspevali da stignu do gola, a „kazna“ je stigla na pet minuta pre isteka 90-tog kada su gosti neočekivano stigli do vodstva. Ipak, nakon toga usledila je prava drama – Domaćini su prvo u 15-tom minutu nadoknade vremena promašili jedanaesterac, da bi četiri minuta kasnije uspeli da izjednače rezultat i tako barem izbegnu prvi poraz u novoj sezoni.

Fortuna Sitard – AJAKS 0:0

Dosta problema za velikana iz Amsterdama na startu novog prvenstva. Drugi „kiks“ nakon samo tri odigrana kola. Pritom, sada nisu uspeli ni da postignu ni pogodak, a osvojenim bodom treba da budu i zadovoljniji, jer su domaćini tokom prvog dela igre propustili priliku da iskoriste penal.

 

Prethodna vest
Sledeća vest

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje