subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

PARIS SEN ŽERMEN – Nica 2:3

Nakon dva ubedljiva trijumfa, prvi poraz prvaka Francuske u novoj sezoni. Kylian Mbappe je postigao dva gola za svoj tim, ali to na kraju nije bilo dovoljno ni za jedan bod. Sa druge strane, klub sa Azurne obale nastavio je da prikazuje izuzetno dobre partije na startu prvenstva, te su i dalje bez ijednog poraza.

Đenova – NAPOLI 2:2

Napoli definitivno nije na nivou igara iz protekle sezone u kojoj su osvojili naslov šampiona „Serie A“. Nakon poraza na svom terenu protiv Lacija, sada samo bod protiv povratnika u elitni rang. Pritom, „Napolitanci“ moraju da budu i zadovoljniji nerešenim ishodom, jer su na 15 minuta pre kraja duela bili u zaostatku od dva gola razlike.

LENS – Mec 0:1

Lens ima zvanje vicepraka iz minule sezone, ali to sada nikako ne opravdavaju. Samo jedan osvojen poen iz prvih pet kola, što je svakako izuzetno loš učinak. Sada su pretrpeli poraz pred svojim fanovima, iako su imali – 75% poseda lopte, uputili 31 udarac ka protivničkom golu, izveli 9 kornera, ali sve to nije bilo dovoljno da izbegnu već četvrti poraz u šampionatu.

Čukarički – CRVENA ZVEZDA 2:1

Nakon poraza na gostovaju protiv Voždovca, ovoga vikenda i neuspeh na Banovom brdu. Kriza u igri i rezultatima „crveno-belih“, kakvih nije bilo godinama unazad u okviru prvenstva Srbije. Domaćini su poveli iz jedanaesterca, gosti uzvratili istom merom, da bi u 75. minutu – Sunday Adetunji sjajnim golom sa distance poveo Čukarički doveo u vodstvo, koje su do kraja meča uspešno sačuvali. Za Crvenu Zvezdu na ovom duelu debitovao je novi napadač – Cherif Ndiaye koji su u prvom poluvremenu propisno obrukao, jer nije uspeo da postigne pogodak na prazan gol sa svega nekoliko metara. „Crveno-beli“ su tako napravili lošu uvertiru pred prvu utakmicu grupne faze Lige Šampiona kada gostuju aktuelnom prvaku Evrope, Mančester Sitiju.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje