petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Prosinečki dobio otkaz

Nova sezona nije ni počela kako treba, a Robet Prosinečki je dobio otkaz.

Nekada sjajni fudbaler, u trenerskim vodama nije tako dobar.

Posle samo 7 odigranih kola i 1 osvojenog boda, direktor fudbalskog kluba Rudež, Josip Šimunić, saopštio je da Robert Prosinečki više nije trener njegovog kluba.

Lično mi je izuzetno žao jer Robert Prosinečki je veliki gospodin i jednako tako odličan trener. Nažalost, tako je to u fudbalu. I dogovorili smo se da je najbolje da prekinemo saradnju. Baš mi je teško. Ali rezultati diktiraju neke stvari. Svi smo bili svesni, pa i trener Prosinečki, da ulazimo iz druge u prvu ligu, znali smo da će biti teško, ali verovali smo da ćemo doći do pozitivnog rezultata. Nažalost, nakon sedam kola imamo samo jedan bod, a naši se planovi nisu ispunili. Imamo još puno kola do kraja, dosta je bodova u igri i nadamo se da ćemo se podići što pre. Naravno, ovim putem još bih jednom zahvalio gospodinu Prosinečkom što je uopšte pristao da bude deo naše priče u Rudešu” izjavio je Šimunić.

Prosinečki je u trenerskoj karijeri, osim Rudeža vodio i Crvenu zvezdu, Kajzeri, Denizlispor i Olimpiju, a bio je selektor reprezentacija Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje