petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Prvi dan Futsal Eura (predlozi za mečeve)

Danas startuje EURO Futsal šampionat, prvog dana očekuje nas 2 mea, najavu šampionata pročitajte na linku https://www.sportskenovosti.net/uefa-futsal-euro-2018-65128/.

U A grupi, domaćin Slovenija dočekuje četvrtoplasiranu selekciju sa prošlog šampionata, selekciju Srbije. Ovo je posebno važan meč za oba tima jer će pobedniku najverovatnije garantovati prolaza u narednu rundu, zajedno sa favorizovanom Italijom. Problem za Srbiju biće izostanak prvog golmana Aksentijevića koji se suspendovan, kao i najboljeg igrača Marka Perića. Poslednji meč ove selekcije odigrale su 2016-te godine kada je Srbija slavila sa 5:1. Domaći teren i važnost meča, stavljaju Slovence u ulogu blagog favorita, a mi svakako ne očekujemo mnogo golova, igra manje od 5,5 gola u kladionici Max bet plaća se kvotom 1,65.

U drugom meču prvog dana, u grupi B, se sastaju Rusija i Poljska. Selekcija Rusije je veliki favorit što je i očelivano, s obzirom da su i drugi favoriti za osvajanje šampionata. Selekciju Poljske sačinjavaju domaći igrači koji igraju u domaćim klubovima, dok u Ruskoj selekciji igra i nekoliko naturalizovanih Brazilaca. Poslednja dva meča odigrali su 2015-te godine kada je Rusija dva puta slavila sa po 6:0. Poljska je u zadnjem pripremnom meču poražena od Italije sa čak 7:0. Ovde predlažemo pobedu ,,domaćeg“ tima sa više od 3,5 gola razlike, gde je kvota 1,65.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje