subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Prvi pravi ispit pred rukometašicama Srbije!

 Srbija je po očekivanju bila ubedljeva protiv Kine i Kameruna, ali je prvi pravi ispit čeka danas od 18 časova protiv domaćina Nemačke.

Marija Obradović je izjavila da je Srbija kvalitetniji rival od Nemica: „Poštujem njihove igračice, ima ih dosta kvalitetnih, ali verujem da smo bolje. Ozbiljno su se spremale za ovo prvenstvo. Tokom sezone su imale okupljanja od po tri-četiri dana, ništa nisu prepuštale slučaju. Žele da posle 10 godina ponovo dođu do medalje na Svetskim prvenstvima, spominju i zlato. Prirodna je to želja pred domaćom publikom. Međutim, imamo više kvalitetnih bekova od njih, uz povratak Lekić, to će biti još bolje. Lepo je biti deo reprezentcije, a verujem da će biti još lepše kada nastavimo seriju pobeda“.

Selektor Ljubomir Obradović je skenirao današnjeg rivala protiv J. Koreje: „Imaju dobru, stamenu odbranu. Korejke su povele sa tri gola, Nemice nisu reagovale, držale su ritam, nisu pale. Imaju dosta dobrih rešenja u napadu. Na nama je da sve to osujetimo, da se pripremimo na najbolji način. Da im pariramo u tom segmentu i da nađemo povoljne situacije u našem napadu“.

Predlog: Nemačka – Srbija II > I kvota @1.65 sportska kladionica MaxBet 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje