petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Prvoligaš danas sa rotiranim timom u kup meču!

Večeras se od 21:15 igra duel 1/32 finala Kupa Kolumbije, a sastaju se drugoligaš Tigres i prvoligaš Envigado.

Tigres je tim koji igra u B diviziji i početak takmičenja trenutno ne prolazi naročito dobro, ostvarili su 2 pobede, 1 remi i 4 poraza uz gol razliku 4:5, ono što je primetno jeste da igraju dosta čvrsto i na mali broj golova, ono što je ipak dobro u igri ovog tima jesu domaći mečevi, gde imaju 2 pobede i 1 remi i gol razliku 4:0. Za kup meč se očekuje da domaći tim izađe u najjačem sastavu.

Envigado je u najjačoj ligi Kolumbije jako dobro otvorio prvenstvo, pa žele da nastave u tom ritmu, zato će danas odmoriti dosta svojih bitnih igrača, pa će u kupu dati šansu igračima sa klupe, nema defanzivaca S. Noreña (7 utakmica/0 golova/1 asistencija), J. Zapata (8u/2g/1a drugi strelac tima), Y. Rodallega (8u/0g/0a), J. Banguera (5u/0g/0a), u veznom redu neće biti R. España (6u/1g/1a), D. Moreno (6u/1g/1a), F. Jaramillo (8u/0g/1a), Henry Mosquera (8u/3g/1a prvi strelac tima), L. Díaz (6u/2g/0a drugi strelac tima). Envigado je u prvom kolu kupa izbacio FC Atletico, ali tek posle penala u revanš meču, u prvom su poraženi 2:0.

Iako se radi o duelu drugoligaša protiv prvoligaša, činjenica da će gostu faliti ovoliko standaradnih igrača, mogli bi da donesu malo iznenađenje ovde, a igra 1X&0-3 se plaća kvotom 1,70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje