utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Radnički jači za dvojicu fudbalera

Na Čairu su predstavljena dva velika pojačanja za nastavak sezone, a reč je o napadaču i o desnom beku, Stefanu Vukiću i Marku Petkoviću.

Vukić ima 28 godina, igra na poziciji centarfora, a nije krio zadovoljstvo prilikom potpisivanja ugovora sa ekipom: „Osećam se veoma srećno jer se vraćam u svoj klub, u kome sam počeo svoju fudbalsku priču. Posle deset godina maštanja da debitujem i nastupam za Radnički, ostvariće mi se dečački san i velika želja. Situacija u kojoj se klub nalazi za mene je izazov i velika ambicija. Radnički uopšte ne zaslužuje poziciju na kojoj se trenutno nalazi i svi moramo biti svesni toga i učiniti sve da ga što pre vratimo u plej of, a onda i onda i u borbu za izlazak u Evropu. Ovde sam među dobrim igračima i prijateljima, verujem da ćemo na proleće svi biti pravi. Svako treba da da svoj doprinos u tome, a moj će, nadam se, biti golovi. Već nekoliko puta smo pokušavali da realizujemo moj prelazak u Radnički, sada su se konačno sve kockice poklopile.

Petković je igrao, pored Srbije, u Rusiji, Portugalu, Mađarskoj i u Grčkoj, tako da je ovo njegov povratak u Srbiju, nakon što je u januaru 2022. godine prešao u Honved.


Slike preuzete sa website-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje