petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rafael Nadal – Stefanos Cicipas – Najava finala u Barseloni

U velikom finalu turnira u Barseloni snage će odmeriti Rafael Nadal i Stefanos Cicipas. Nadal kao „kralj šljake“ je favorit protiv bilo kog igrača na planeti, pa je tako slučaj i danas. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,53, a margina na gemove je postavljena na 21,5.

Retke su sutuacije kada imamo preko 1,40 na pobedu Nadala kada se igra na šljaci. Španac je tokom svoje karijer bio uglavom brutalan kada krene sezona šljake, ali ove sezone to nije slučaj. Nadal je ispao u četvrtfinalu Monte Karla od Rubljova. Bio je to meč u kojem je Nadal bio propisno nadigran i slobodno se može reći nemoćan.

Ni ovde u Barseloni nije bio ništa bolji. Španac igra sa dosta oscilacija, ima velikih problema sa servisom, koji kasnije stvara probleme u polju. Nadal ne dominira kao inače i često se dešava da ulazi u seriju grešaka. Na svakom od ova tri odigrana meča u Barseloni se propisno nudio protivnicima, ali je imao sreće da oni to nisu znali da iskoriste.

Danas Nadal igra protiv protivnika koji ga se ne boji i koji je u ritmu. Cicipas je na startu sezone dobio Nadala u Melbudnu, a u Barselonu je došao sa titulom iz Monte Karla. Na putu ka finalu nije ispustio set, što samo potvrđuje da je u jako dobroj formi.

Po svemu prikazanom apsolutno treba ukazati poverenje Cicipasu i kladinice su toga svesne čim su postavile ovakve kvote. Meč bi trebao da bude u egalu, a ako tako bude onda će najverovatnije otići u tri seta i debeli over.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje