četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ramos otkrio gde nastavlja karijeru

Proteklih dana brojni mediji preneli su informaciju da je kapiten Real MadridaSerhio Ramos veoma blizu odlasku iz kluba, zbog veoma unosne ponude koju je dobio iz Kine.

Ipak, iskusni defanzivac na vanrednoj konferenciji za medije negirao je sve tvrdnje oko njegovog navodnog odlaska i istakao da namerava da završi karijeru upravo u dresu „Kraljevskog kluba“.

„Da, priznajem da je bila ponuda iz Kine neću da lažem, ali nijednog trenutka nisam razmišljao o tome da odem. Ja sam Madridista i želim da karijeru završim u Realu. Bilo je nekih stvari koje su me povredile, naterale da posumjam, ali sam nakon razgovora sa predsednikom Perezom sve stvari razjasnio.Rekao sam predsedniku da nikad ne bih otišao u tim koji može da igra protiv Reala. O novcu nismo ni pričali. Igrao bih u Realu i za džabe. Ukoliko jednog dana odem, otići ću zato što mi telo više ne dozvoljava da igram na vrhunskom nivou, a kada taj dan i bude došao želim da izađem na glavna vrata, jer smatram da to i zaslužujem“, kazao je 33-godišnji štoper.

Ramos ima važeći ugovor sa madridskim klubom do leta 2021. godine, prema kojem na godišnjem nivou zarađuje oko 12 miliona eura.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje