petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rapid napada vrh tabele!?

➡️ RUMUNIJA: Liga 1

🇷🇴 19:00 Rapid Bucharest – Hermannstadt

TIP: I1v1 (1.65) Soccer

Hermmanstadt trenutno u krizi forme. Bili su na korak od playoff-a, ali zbog neizmerenih dugova prema igračima iz prošlosti, samim tim Fudbalski Savez Rumunije je kaznio Hemannstadt sa -9 bodova. U novoj godini, nisu zabeležili nijednu pobedu na odigranih 7 utakmica (2 remija i 5 poraza). Trenutno zauzimaju 13. poziciju sa osvojenih 26 bodova.

Na drugoj strani, Rapid napada vrh tabele. Samo 1 poraz u II delu sezone. Zauzimaju 4. poziciju sa osvojenih 52 bodova, 8 bodova manje od Farula, koji je trenutni lider na tabeli. Ostalo je još 2 kola do kraju uključujući i ovo, a u poslednjem kolu Rapid gostuje upravo Farul-u. Tako da su bodovi u ovom meču od velike važnosti.

Sve u svemu, Rapid igra dobro na domaćem terenu, igrači su motivisani nakon pobede u prošlom kolu nad Botosani-em. Na drugoj strani, suprotno od Rapid-a, igrači Hermannstadt-a nemaju morala. Napad nikako ne funkcioniše u II delu sezone, jer su na odigranih 7 utakmica postigli samo 2 golova, oba iz penala. Trebalo bi ovo Rapid da iskoristi i obraduje svoje navijače pobedom večeras. Igramo „sigurniju“ varijantu I1v1 (pobeda domaćina na poluvremenu ili na kraju utakmice). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje