subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Real Betis doveo još dvojicu igrača!

Španski prvoligaš Real Betis nastavlja da se pojačava. Nakon što su zeleno-beli od ekipe Midlsbroa pozajmili defanzivca Antonija Baragana, u klub iz Sevilje stigla su još dvojica fudbalera -Žordi Amat iz Svonsi Sitija i Andres Guardado iz PSV Ajndhovena.

25-godišnji štoper Žordi Amat stigao je na jednosezonsku pozajmicu iz Svonsi Sitija. U dresu “Labudova“ je od leta 2013. godine ostvario 72 nastupa, a tokom sezone 2016-17 odigrao je ukupno 19 utakmica. Tokom svoje karijere nastupao je za Espanjol, Espanjol B, Rajo Valjekano i trenutno za Svonsi Siti.

30-godišnji defanzivni vezista, dugogodišnji reprezentativac Meksika, Andres Guardado za još uvek nepoznatu sumu stigao je iz holadnskog PSV Ajndhovena i potpisao ugovor do 2022. godine. Za ekipu PSV-a je od leta 2014. godine ostvario ukupno 102 nastupa, uz 4 gola i 22 asistencije, dok je tokom prethodne sezone odigrao 33 utakmice i postigao 3 gola i 9 asistencija. U svojoj 12 godina dugoj karijeri nastupao je za Atlas, Deportivo La Korunju, Valensiju, Bajer Leverkuzen i na kraju za PSV. Za reprezentaciju Meksika je od 2005. godine odigrao ukupno 136 utakmica i pritom postigao 24 gola i 29 asistencija.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje