petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Real čeka „pakao“ u „Štark areni“

Ružne slike iz Madrida obišle su svet, a „kraljevski klub“ našao se na stubu srama gotovo kod svih sportskih radnika, ali i medija. Čuvena španska „Marka“ napisala je da je ovo bio najcrnji poraz u istoriji Real Madrida.

Postoji mnogo načina da se izgubi, a Real je izabrao najružniji. U velikoj meri deklasirani od Partizana u meču koji ih je doveo do 0:2 i Fajnal-for pretvorio u utopiju, a igrači si svu svoju frustraciju završili sa tučom i žalosnim ishodom. Poraz manje boli od one slike grupe bespomoćnih igrača koji udaraju i koji su osramotili grb i klupsku himnu koja kaže: „Kada izgubite, pružite ruku protivniku“. Ljulj je zapalio vatru teškim faulom nad Panterom, nebitnim na sredini terena, na 1,40 do kraja kada je njegov tim zaostajao 95:80 – piše u tekstu „Marke“.

Španci nakon toga navode da se meč pretvorio u „jeziv spektakl“.

Sada može doći do sankcija za naredne utakmice. Bio je to veoma tužan kraj utakmice, jer se više nije igralo. Real se našao u nezamislivom scenariju na korak od eliminacije, na ivici provalije posle 2 utakmice u Madridu. Niko nije uspeo da preokrene 0:2 i „beli“ moraju mnogo toga da promene da bi to postigli – konstatovala je „Marka“.

(24) BC Partizan TV: Real Madrid – Partizan Mozzart Bet 80:95 | Top 8 Euroleague G2 – YouTube

Sve karte za treću utakmicu između Partizana i Reala, koji se igra u beogradskoj „Štark areni“ su rasprodate.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje