sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Real: Ekspresno se traži naslednik Benzeme

Karim Benzema se definitivno spakovao, otišao je i Marijano, napadač koji baš ništa nije pokazao u slavnom klubu, tako da će predsetojeći letnji prelazni rok da bude izuzezno zaniljiv u španskoj prestonici…

Real Madrid trebalo bi da dovede dvojicu napdača. I taj posao želi da završi što je pre moguće, uveliko se najavljuje da je velika želja golgeter Totenhema, Hari Kejn.

Nemački Bild, međutim, najavljuje da bi jedan transfer mogao ekspresno da se realizuje, pre početka leta. Španski fudbalski gigant izuzetno je zainteresovan za ofanzivca Čelsija, Kaja Haverca, koji je još jedna od opcija da pojača napad posle definitivnog odlaska odlaska Karima Benzeme.

Ima samo 24 godine, a cena je pristupačna za “kraljevski” klub (oko 60 miliona evra), pa je idealan profil za pojačanje.

Bild dodaje je Real spremio “mega ponudu”, iako ne pominje konkretnu cifru za ovu operaciju, koja ni trebalo da bude “munjevita”

Haverc je ove sezone ostao na devet golova i jednoj asistenciji u Čelsiju, ali u Madridu su uvereni da je idealno rešenje za neki novi Real, koji se trudi poslednjih godina da dovede što više prilično mladih fudbalera.


Izvor: MaxbetSport

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje