utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Real želi dugoročnu zamenu za Benzemu – koga će odabrati?

Madriski AS na otkriva da je Real jako blizu kupovine najskupljeg srpskog fudbalera u istoriji.

Vlahović je na korak do Reala“ je naslov teksta u kojem piše: „Juventus je nakon kazne oduzimanja 15 bodova i ostanka bez Lige šampiona u velikim finansijskim problemima i mora uraditi ono što ne želi.

Prodati jednog od najskupljih igrača u istoriji, koji je trebao biti nosilac ekipe do kraja decenije. Sada je teret kojeg se Juventus hitno mora rešiti. Pokušao je to u zimskom prelaznom roku, kada je sve dogovoreno sa Manchester Unitedom za transfer od 100 miliona evra, koji je s bonusima trebao iznositi 120 miliona, ali je u zadnji tren posao upropastio agent srpskog napadača.“

Mladog srpskog golgetera Juventus je kupio prošle godine od Fiorentine za 81 milion evra odštete. Vlahović je tako postao 4. najskuplji ulazni transfer u istoriji Juventusa, nakon De Ligta, Higuaina i Cristiana Ronalda, ali i daleko najskuplji srpski fudbaler u istoriji.

Za Juventus u 42 utakmice postigao samo 19 golova, ali kako ističe As, to nije pravi odraz Vlahovićevih kvaliteta i sposobnosti. „Vlahović je prošle godine došao u Juventus usred sezone, a ove sezone, kao ni ostatak ekipe, nije se snašao u velikim turbulencijama koje su zahvatile klub.“

As piše: „Zato Real detaljno prati situaciju oko Vlahovića i sprema ponudu sa cifrom oko gore spomenutog iznosa. Srbin je jedan od najperspektivnijih napadača na tržištu. U Realu ga smatraju idealnim napadačem za tranzitni period od odlaska Benzeme, koji ima 35 godina i ugovor mu ističe na leto, pa do eventualnog dolaska jednog od dva najbolja golgetera na svetu, Mbappea ili Haalanda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje