ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Reprezentativci negativni pred Finsku, Ivančić upozorava na prekide

Reprezentativci Srbije (uključujući stručni štab i funkcionere) testirali su se u sredu, uoči prvog meča baraža sa SP u Litvaniji 2021. sa Finskom (petak, 6. novembar), na koronavirus i danas su im stigli rezultati – svi su negativni!

Prethodno, Orlovi su radili PCR test i po okupljanju – u subotu, 31. oktobra, u SC FSS u Staroj Pazovi i… Identična, lepa vest!

Ljubitelji futsala u Srbiji moći će da gledaju direktne prenose (TV Arena sport) obe utakmice baraža između Srbije i Finske (6. novembra iz Kragujevca i 10. novembra iz Vante – od 18.00)

Poznato je i ko će deliti pravdu izabranicima selektora Gorana Ivančića na poslednjoj prepreci za Mondijal: u prvom duelu – Portugalci, u revanšu – Mađari.

Reprezentacija Finske danas je doputovala u Srbiju: čarter letom iz Helsinkija u Niš, odakle je autobusom produžila za Kragujevac. Četa selektora Mića Martića treniraće u „Jezeru” u vreme odigravanja meča.

Orlovi će, prvi put u istoriji reprezentacije, na revanš sa Finskom putovati čarter letom: iz Beograda do Helsinkija (aerodrom: Vanta) – u nedelju, 8. novembra


IVANČIĆ: Opasnost iz prekida

Selektor Srbije Goran Ivančić skenirao je Finsku iz svih uglova:

– Istakao bih značaj naših prijatelja Miće Martića i Duška Matića za napredak finske reprezentacije, savladala je Španiju i Francusku, igrala nerešeno sa Italijom… Sa te strane, doza respekta mora da postoji. Snimili smo ih na osam utakmica, disciplinovani su u igri i agresivni, pogotovo u prvoj liniji odbrane. Primaju malo golova i opasni su iz prekida.

Problem bi mogle da budu lopte, u dve utakmice biće različitih proizvođača. Biće neophodno prilagođavanje (Goran Ivančić u razgovoru za „Sportski žurnal”)


Izvor: FutsalSrbija

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje