ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

RIO2016: Igrali smo kao školarci!

Ekipa Litvanije je juče doživela pravu katastrofu na Olimpijadi u Brazilu! Finalisti Evropskog prvenstva 2015. poraženi su od Španije rezultatom 109-59! Trener baltičke ekipe nije mogao da sakrije razočarenje povodom katastrofalnog rezultata i loše prikazane igre.

Posle utakmice je rekao: „Sramota me je. Igrali smo kao deca iz dvorišta protiv ekipe sačinjene od profesionalaca. Bila je to sramota za litvansku košarku. Već u sledećem duelu protiv Hrvatske moramo da pokažemo pravo lice u borbi za prvo mesto.“

I pored paljbe koju je osuo po svojoj ekipi, čini se da je reprezentacija igrala sa pola gasa (Kalnietis, ponajbolji igrač Litvanije na ovom prvenstvu proveo je svega 17minuta na terenu, ali uprkos minutaži, bio je drugi strelac ekipe sa 16pt). Mindaugas Kuzminskas novopečeni igrač renoviranih New York Knicksa bio je najefikasniji u svojoj ekipi sa 17pt, međutim Maciulis i Seibituis su totalno podbacili, ali i njih dvojica sui mala skraćenu minutažu.

Iz duela Litvanija-Hrvatska, koji je na programu 16.avgusta u 3:30 ujutru, saznaćemo ko će biti prvi u grupi B, i sa kojom ekipom će ukrštati u četvrtfinalu koje na programu već od 17. Avgusta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje