utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

RK Vardar: Dolazi Kuduz, odlazi Jotić

Makedonski prvak – RK Vardar saopštio je da će od naredne sezone u svojim redovima imati – Ante Kuduza, ali i da istovremeno odlazi – Lovro Jotić.

Kuduz dolazi iz rumunske ekipe – Dinamo Bukurešt, igra na poziciji levog beka i sa upravom „crveno-crnih“ je ugovorio dvogodišnju saradnju.

„Vardar je korak napred u mojoj karijeri. Želim da se takmičim protiv najboljih. Jedva čekam da zaigram u dresu Vardara, jer je to za mene ogromna privilegija. Želim da se nametnem u timu, ali istovremeno da vratimo klub tamo gde i pripada“, rekao je hrvatski internacionalac.

Sa druge strane, šampiona Makedonije napušta njegov sunarodnik – Lovro Jotić. 26-godišnji srednji bek karijeru nastavlja u nemačkom Lajpcigu sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana sa opcijom nastavka saradnje za dodatnu sezonu.

„Dobio sam priliku da zaigram u najboljoj ligi u Evropi. Moji ciljevi su uvek visoki i želim da sa Lajpcigom osvojimo jedno od prva pet mesta u Bundesligi. Nadam se da će i pandemija napokon stišati, te da vidimo i publiku na tribinama“, kazao je Jotić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje