sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Robusni golgeter u dresu „Crvenih Đavola“

Engleski velikan – Mančester Junajted na svom zvaničnom sajtu predstavio je svoje novo zimsko pojačanje u vidu holandskog reprezentativca – Vuta Veghorsta.

30-godišnji centralni napadač je došao na pozajmicu do kraja aktuelne sezone (bez opcije otkupa ugovora) iz ekipe, Barnlija. Predhodno, turski Bešiktaš je raskinuo ugovor o pozajmici sa robusnim golgeterom, te će mu pripasti 3 miliona eura zbog predvremenog prekida saradnje, koje će platiti upravo „Crveni Đavoli“.

 

„Osećam se privilegovanim što sam se pridružio Mančester Junajtedu. Igrao sam protiv kluba u prošlosti i fantastičan je osećaj što sada imam priliku da obučem čuveni crveni dres. Video sam napredak ekipe pod Erikom ten Hagom ove sezone. jedva čekam da počnem da igram svoju ulogu i da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve“, rekao je Veghorst.

Za seniorsku reprezentaciju Holandije debitovao je tokom 2018. godine i do sada je postigao pet pogodaka na 19 odigranih utakmica. Takođe, bio je u sastavu popularnih „Lala“ na nedavnom zavr ]šenom Svetskom prvenstvu u Kataru.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje