petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

RODŽER FEDERER – DOMINIK TIM – NAJAVA FINALA INDIJAN VELSA

Za sam kraj mastersa u Indijan Velsu preostalo je da se odigra muško finale. U velikom finalu snage će odmeriti Rodžer Federer i Dominik Tim.

Rodžer Federer igra turnir iz snova to smo već konstatovali. Osim što pobeđuje, Federer provodi veoma malo vremena na turniru. Žreb ga je takođe pogledao, a kao šlag na tortu Rodžer Federer je u finale prošao bez borbe, jer je njegov najveći rival bio primoran da preda meč zbog povrede kolena. Zaista, da ste pitali Federera kakav žreb i scenario do finala želi, mislimo da se ne bi ovoga setio. Tako je kako je i Federer igra za svoju 101. titulu u karijeri.

Federerov današnji protivnik Dominik Tim u Kaliforniju je došao sa veoma lošom formo. Tim iz godine u godinu igra sezonu šljake u Južnoj Americi, a ove sezone je odigrao kastarfoalno loše. Austrijanac je morao nešto da menja, a u svoj štab je doveo ni manje ni više nego Nikolasa Masua olimpijskog šampiona u dublu sa Fernandom Gonzalesom. Masu je doneo neku novu energiju u tim, a lepo je videti njegove reakcije na tribinama tokom meča. Očigledno su našli neku energiju, a Tim je do finala izgubio samo jedan set. Zaista je odigrao onako kako se od njega očekuje, i u ovom finalu ima šansu.

Ako je Federer „imao sreće“ da mu Nadal preda, danas će igrati protiv igrača koji gaji gotovo isti stil igre kao Nadal. U Timovim udarcima ima veoma mnogo spina, Tim je veoma dobro fizički spreman i Federera čeka težak zadatak. Tačno se vidi da se Tim oseća dobro, servira veoma dobro tokom cele nedelje i u dobrom je ritmu.

Što se iskustva tiče jasno je da je Federer tu u prednost, ali Tim je već igrao finale Rolan Garosa tako da ne verujemo da će biti straha.

Iz toga razloga ne očekujemo laganu pobedu Federera, već mnogo veću borbu i zato preporučujemo over gemove kao najbolju opciju za ovaj meč.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje