četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 1: Predlozi za klađenje

Prvi dan Rolan Garosa sa sobom donosi mnoštvo mečeva, ali to ne znači da se treba zaleteti i odigrati svaki meč. Ovo je možda i najgori dan za klađenje, jer ima dosta igrača čija je forma nepoznanica. U skladu sa tim mi ćemo maksimalno redukovati naše predloge i pokušati pametnim klađenjem doći do nekog profita.

U ovom članku najavićemo dva meča koji su po nama vredni klađenja. Na vama je da li ćete igrati u singlu, ili spojiti u dubl. Mi svakako preporučujemo singl.

11:00 Danijel Rouz Kolins – Vang Ksiju

Igraju Kolins i Vang i kvote su u totalnom egalu, ali pitamo se da li treba da budu. Postoji jedan lep info od Kolinsovoj, koja u Pariz dolazi posle nešto duže pauze. Naime, Amerikanka je posle turnira u Majamiju bila podvgrnuta nešto ozbiljnojoj operaciji. Doktori su morali da uklone neku cistu, a u tom zahvati trbušni mišići su bili baš oštećeni. Usledio je nešto duži oporavak, a za to vreme Kolinsova nije pipnula reket. Postavlja se samo jedno pitanje, a ono glasi u kakvom je stanju Kolins. Nismo sigurni da je u stanju da igra takmčarske mečeve na visokom nivou i to bi Vang mogla da iskoristi.

Vang sa druge strane nije neki ekstra talenat, ali protiv rovite protivnice sigurno ima svoju šansu. Ako ništa drugo, kineske igračice karakteriše velika borbenost i bez obzira ne kretanje meča Vang će se boriti do poslednje loptice. U takvom meču sa puno trčanja i neizvesnosti Kolins će u jednom trenutku sigurno osetiti fizičke probleme, što zbog manjka mečeva što zbog te operacije. Bez treninga niko se uspešno sportu nije vratio, pa ni neće ni ona.

Naravno, ovo su ženski mečevi i kod njih je sve moguće. Mi igramo na Vang samo zbog infa koji je veoma dobar i uz ovu kvotu svakako vredan rizika.

Predlog za klađenje: Vang ne gubi sa 2 i više gemova 1,75


14:20 Arina Sabalenka – Ana Konjuh

Prvo kolo donosi jako zanimljiv duel između Arine Sabalenke i Ane Konjuh. Sabalenka kao peta teniserka sveta i sa jako dobrom formom sigurno može daleko, ali nemojte se začuditi ako ovde bude nekih problema.

Ana Konjuh se vratila na teren posle silnih povreda. Vidan je problem sa kilažom, ali ne sumnjamo da će se to popraviti kako vreme bude prolazilo. Mlada Hrvatica generalno gledano igra odličan tenis u opslednje vreme. Igrala je finale u Beogradu, a ovde u Parizu je prošla tri kola bez problema.

Ovo će biti duel teniserki koje gaje isti stil tenisa. Obe su veoma snažne i udaraju jako bez mnogo razmišljanja. Mišljenja smo da Konjuh bar jedan deo meča može da parira favorizovanoj Beloruskinji sa kojim nikada niste na čisto.

Sabalenka svakako jeste favorit, ali ovaj hendikep je po nama previsok i mi ćemo to pokušati da iskoristimo. Za prolaz predloga dovoljno je da Konjuh osvoji šest gemova, što je sa njenom formom više nego realan scenario.

Predlog za klađenje: Konjuh ne gubi sa sedam i više gemova razlike.


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje