četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 2: 4+ Setovi – Predlozi za klađenje

Kada dođu grend slemovi kladioničari igraju 4+ setove. Nekome se to ne sviđa, jer su kvote male, ali ponekad se mogu te kvote iskoristiti za dublove. Ovo treba praktikovati u ovim uvodnim rundama kada je lista puna igrača koji i inemaju tako mnogo iskustva igranja na grend slemovima. Ovo smo mi izdvojili za danas.

11:00 Brendon Nakašima – Denis Šapovalov 4+

Bez ikakve sumnje, Šapovalov je kroz karijeru pokazao da je jedan od zahvalnijih igrača za igru over. Stil igre koji on gaji je veoma aagresivan i teško je taj stil držati na visokom nivou na grend slemovima, gde mečevi traju preko dva sata. Sklon je oscilacijama i to protivnici koriste.
Nakašima u Parizi dolazi nakon veoma dobrog turnira u Lionu gde je stigao do samog kraja, pa bi ovde mogli videti veliku borbu.

14:30 Jiri Lehečka – Jan Lenard Štruf 4+

Jan Lenard Štruf je skoro odigrao savršen turnir u Madridu gde je pokazao kako može da odigra. Ipak, ono što smo rekli za Šapovalova otprilike isto važi i za Štrufa. Lehečka jeste vezao neke poraze, ali verujemo da se u prethodne dve nedelje lepo spremio za ovaj turnir. Neće ovo biti jednosmerna ulica za bilo kojeg od ova dva igrača.

14:30 Hamad Međedović – Markos Giron 4+

Sjajni Hamad igra ssezonu karijere. Malo malo pa se osvoji čelendžer, a sada se plasirao i na grend slem i to kroz kvalifikacije. Giron ovde mora biti favorit pre svega zbog iskustva, ali daleko od toga da će biti lak meč.

16:00 Luka Van Eš – Marko Ćekinato 4+

Van Eš je francuski igrač od kojeg se mnogo očekuje u budućnosti. Igra jako dobro na šljaci i za očekivati je da će stadion navijati za njega. Ipak, Ćekinato je iskusna lisica koja Pariz pamti po dobrim stvarima. Biće ovde svega.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje