četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 2: Predlozi za klađenje

12:30 Kristofer Okonel – Taro Daniel 34,5 + 1,60

Kristofer Okonel i Taro Daniel, kakav meč. Teško je ovde bilo šta prognozirati, a ovde se baziramo pre svega na istorijat mečeva Danijela na grend slemovima. Japanac važi za igrača koji po pravilu igra maratone i konstanta mu nije jača strana.
Baš je teško zamisliti da neko od ove dvojice dobije meč sa maksimalnih 3:0, a ako ode meč i 4+ setova trebao bi da dođe over.

12:30 Stan Vavrinka – Albert Ramos 34,5+ 1,67

Dva veterana i drama u najavi. Vavrinka ako misli da dobije ovo mora dobiti maksimalnim rezultatom. Ipak, nešto se pita i Ramos koji je uporan do bola. Njegovi mečev su tako naporni za gledanje, jer nemate šta lepo da vidite. Ukoliko Ramos uspe da odvede meče u dramu i maraton ovaj meč bi mogao otići u pet setova veoma lako.

16:00 Žižen Žang – Dušan Lajović 34,5+ 1,60

I da, danas će Lajović biti jedan od glavnih aktera na tiketima kladioničara. Sve što je poželeo od žreba to je i dobio. Anonimnog protivnika, sa nešto lošijom formom. Vuče da će Lajović da dobije, a ko prati Lajovića zna da on te mečeve kada se očekuje njegova pobeda uglavnom uprska.
Verovatno će dobiti ovo Lajović, no kvota je zaista smešna i nije vredna rizika. Može ovde biti drame.

16:00 Danijel Altmajer – Mark Andrea Hasler 35,5+ 1,67

Dva igrača koji vole kratke poene i oslanjaju se mnogo na servis. Ukoliko procenti budu kako treba sa servisom onda ćemo gledati produžene setove i nadamo se over.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje