četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 3: Potencijalne mine

U ovom članku bavićemo se nosiocima koji bi možda mogli imati problema u svojim prvim mečevima. Videli smo kako su se mučili Cicipas, Hačanov, Nori, Rubljov i još neki igrači. Apsolutno nije strano da neki top igrač na startu grend slema odigra loš meč.

Danil Medvedev – Sejbot Vajld (margina 29,5)

Opšte je poznato da Medvedev nije miljenik šljaka i kroz karijeru na Rolan Garosu nije napravio ništa specijalno. S ozbirom da je dugo u samom vrhu muškog tenisa za očekivati je da Medvedev barem na grend slemovima igra dobro, a eto na Rolan Garosu je najviše stigao do 1/4 finala. Dakle, može se protiv njega na šljaci.

E sad, treba pogledati kako će se postaviti njegov protivnik. Njegov protivni je talentovani Brazilac Sejbot Vajld koji je imao jedan zastoj, ali u poslednje vreme igra dobar tenis. Činjenica, jesu to čelendžeri no tenis koji je prikazao u kvalifikacijama raduje.
Apsolutno bi mogao da se nosi sa Medvedevim jedno vreme i odvede ovaj meč u over. Margina je baš niska.

Aleksander Zverev – Lojd Haris (margina 28,5)

Zverev se jeste vratio tenisu, ali nije to to. Fali mu još vremena i što je za njega najbitnije samopouzdanja. Svaka šuša ove sezone je uspela da ga namuči. Dobio ga je Okonoel na primer, set mu je uzeo Baena. U Majamiju ga je dobio Taro Danijel i tako dalje.
Haris ako išta ima ima servis. I protiv ovakvog nekonsantnog Zvereva može barem jedan set da odvede u produžetak i da začini malo meč.

Francisko Serundolo – Haime Munar (margina 34,5)

Serundolo se polako, ali sigurno afirmiše na ATP sceni, a sada dolazi grend slem na kojem on ima visoka očekivanja. Igra dobar tenis, ali opet malo je podataka da bi se ovako favorizovao. Njegov rival će biti Španac Munar koji može da mu parira bez problema. Ovo je duel dva šljakaša i onaj koji bude istrajniji taj će i dobiti meč.


Napomena: U naslovu članka piše da su ovo potencijalne mine i to zaista mislimo. Može se desiti da favoriti dobiju lagano, ali treba pogledati ove margina i možda odigrati neki over, jer favoriti na startu turniar ne igraju sa 100% mogućnosti, a na ovako niske margine svaki gem je bitan.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje