petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 3: Predlozi za klađenje

11:00 Perikard – Olivieri 35,5 + 1,60

Perikard je domaći teniser koji je dobio WC od organizatora. Ono što za njega možemo reći jeste da je teeeški overaš. Prateći njegove mečeve došli smo do podatka da je barem jedan produžen set viđen u 18 od 29 njegovih mečeva koliko je odigrao.

Baš ima dobar servis, a očajan je na riternu i zato imamo takve mečeve. Olivieri sa druge strane dosta bolji na šljaci, ali opet čelendžer je to igrač i njemu se ne može verovati. Između ostalog, nisu kladionice slučajno postavile egal kvote.
Ukoliko ode u 4+ setova ovo ide u over. Barem se nadamo.

11:05 Peterson – Fero 20,5 + 1,70

Klasičan WTA meč u našim očima sa mnogo drame i brejkova. Peterson se vratila tenisu nakon mesec dana pauze i odmah je bila poražena. Treba joj vremena da uđe u formu. Fero sa druge strane domaća teniserika koja je prošla kvalifikacije i koja će imati veliku podršku sa tribina. Biće ovde svega.

13:00 Noskova – Kovinić 20,5+ 1,70

Jako zanimljiv duel u najavi. Imamo mladu Lindu Noskovu i Danku Kovunić. Noskova je jako talentovana, ali kada uđe u seriju grešaka tome nema kraja. Bukvalno će sve ovd zavisiti od nje. Danka je sa druge strane dosta iskusnija na grend slem sceni i ona će se nešto pitati svakako.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje