četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 5: Predlog za klađenje

Juče smo bili na 50/50, a ukupno smo na 2/3 kada su singlovi sa Rolan Garosa u pitanju. Svesno ne silimo, jer su uslovi veoma loši. Kao što možete videti rezultati su očajni, te se čini da smo napravili pravu odluku.

Za danas smo izdvojili jedan meč koji se prosto mora odigrati. Snage će odmeriti Nikola Milojević i Aljaž Bedene. Kladionice su iz nekog nama nepoznatog razloga stavile egal kvote, a razlika u kvalitetu je velika i ide u korist Bedenea.

Kladionice se vode Mileojevićevom pobedom nad Krajinovićem u prvom kolu. Ko je gledao taj meč verujemo da mu je bilo muka nakon istog. Krajnje sumnjiv meč u koji je Krajinović ušao kao favorit sa kvotom 1,07, a na kraju je glatko izgubio. Opšte je poznato da su svi srpski teniseri u sjajnim odnosima i da dolaze krajnje čudni rezultati kada oni igraju međusobno. Krajinović je igrao na jednu loptu u Rimu protiv Đokovića, a sada gubi od Milojevića koji prvi put igra neki grend slem turnir. Sumnjivo do bola, ali tako je kako je. Ipak, jedno je sigurno, Milojević ne zaslužuje ovu kvotu.

Ovde takođe igramo na kratu iskustva koja je na strani Bedenea. Nije Bedene ništa specijalno da se ne lažemo, ali ima dosta više iskustva na ovim najjačim turnirima i verujemo da će uspeti da slomi Milojevića.

Da Milojević nije pobedio Krajinović kvota na Bedenea bi bila 1,40 maksimum što znači da ova današnja kvota ima veliki value.

Predlog za klađenje: Pobeda Bedenea 1,88

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje