sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rosoneri možda bez Lige Šampiona?

Glavni trener AC Milana Stefano Pioli nije krio nezadovoljstvo učinkom ekipe i nultim nerešenim rezultatom protiv Kaljarija. Ovaj rezultat je zakomplikovao zadatak „rosonera“, koji teže ulasku u top 4 Serije A i povratku u Ligu šampiona. Još uvek drže sudbinu u svojim rukama, ali u poslednjem kolu očekuje ih teška poseta Atalanti.

Nema smisla razmišljati šta se moglo dogoditi. Fokusiramo se na sledeću utakmicu. Sigurno nismo bili na nivou prethodnih mečeva. Igrali smo sporije, bez dovoljno agresije. Protiv Juventusa i Torina bilo je kao da smo igrali mečevima svog života, moramo tako protiv Atalante . Ako ne uspemo, to neće biti neuspeh, ali biće veliko razočaranje„, rekao je Pioli.

Činjenica je da je bilo napetosti jer smo znali da ćemo pobedom danas sigurno završiti među prvih 4. Nismo bili dovoljno samopouzdani„, rekao je trener „Rossonera.

Kaljari je uoči meča shvatio da je spašen i zato je igrao bez napetosti. Naša najveća greška bila je nedostatak oštrine kojom smo olakšali protivnika. Mnogi ljudi su rekli da smo zavisni od Zlatana Ibrahimovića , a nakon prethodna dva meča tvrdili su „Igramo bolje bez njega. Ni jedno ni drugo nije tačno. Šteta što je Mario Mandžukić imao problema i retko smo ga mogli koristiti. Na kraju sam igrao Maitea umesto Benasera jer sam želeo da unesem više dinamike na sredinu terena “ objasnio je Pioli.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje