petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kohfelt dobio otkaz u Bremenu

Verder Bremen je tokom vikenda pretrpeo poraz na gostovanju protiv Augzburga (2:0) i tako sebi značajno zakomplikovao situaciju oko opstanka u Bundesligi.

Na kolo pre kraja sezone, „zeleno-beli“ zauzimaju 16. poziciju na tabeli (koja vodi u doigravanje za opstanak u ligi), te se uprava kluba odlučila na „radikalan“ potez i uručila otkaz glavnom treneru – Florijanu Kohfeltu.

„Posle meča u Augzburgu, više nismo imali uverenje da možemo da opstanemo u Bundesligi sa Florijanom Kohfeltom kao glavnim trenerom. Uprava kluba je donela odluku da se rastanemo sa šefom stručnog štaba. I dalje smo uvereni da je Kohfelt odličan trener, ali smatramo da je klubu sada neophodna promena kako bi izbegli ispadanje. Zahvaljujemo se Kohfeltu na svemu što je uradio za Verder i i želimo mu sve najbolje“, kazao je sportski direktor kluba, Frank Bauman.

U poslednjoj utakmici u tekućem prvenstvu na svom terenu protiv Borusije Mehengladbah (u kojoj je pozitivan rezultat imperativ) ekipu će predvoditi – Tomas Šaf koji je predhodno od 1999. do 2013. godine bio glavni trener kluba iz Bremena.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje