ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rubljov se pobedom oprostio od Londona

Ruski teniser Andrej Rubljov pobedom je završio svoje takmičenje na završnom mastersu u Londonu. Rus je u okviru trećeg kola grupe Tokio 2020 savladao Austrijanca Dominika Tim rezultatom 2:0, po setovima 6:3 7:5.

Sasvim očekivana pobeda Rubljova koji je imao mnogo veći motiv. Tim je nakon dve vrlo teške pobede danas odigrao dosta lošije, i to je Rubljov znao da iskoristi. Već u prvom gemu se moglo naslutiti u kom smeru će ići meč, jer je Rubljov odmah napravio brejk. Ubrzo nakon prvog brejka usledio je i drugi i tu je set bio gotov.

Drugi set donosi sličan scenario. Rubljov rano dolazi do brejka, ali ovog puta Tim uspeva da se vrati. U osmom gemu drugog seta Rubljov je izgubio gem, a da je imao 40:15, ali ga to nije mnogo omelo. On je nastavio u svom ritmu da napada protivnika, a to mu se isplatilo, jer je napravio brejk u 11. gemu nakon kojeg je rutinski priveo meč kraju.

Bez obzira na poraz Dominik Tim ide u polufinale kao prvoplasirani iz ove grupe, a njegov protivnik u polufinalu će biti bolji iz duela Đoković/Zverev. Sa druge strane, Rubljov se oprašta porazom, ali ne može biti nezadovoljan, jer je imao fantastičnu sezonu.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.eurosport.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje