četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – CFR Cluj – Petrolul

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 20:30 CFR CLuj – Petrolul D2+ (1.68)/ na manji ulog DI1+&2+ (2.05)

CFR Cluj prolazi kroz dobar period. Nakon ispadanja u kvlifikacijama za Ligu Konferencije od turske Adane Demirspor i poraz u derbiju minimalanim rezultatom od FCSB-a, Cluj je vezao 3 ligaške pobede. U tom periodu postigli su 11 golova. Od dolaska Italijanskoga stručnjaka Andrea Mandorlinia na klupi Cluja, tim je postao napadački vrlo opasan. Formacija je sada znatno ofanzivnija. Kako nema više drugog cilja, Cluj sada želi da nastavi sa serijom pobeda.

Na drugoj strani, u goste im dolazi prijatno iznenađenje ove sezone Petrolul. Na odigranih 8 mečeva do sada, imaju samo 1 poraz (3 pobede i 4 remija), samim tim zauzimaju visoku 5. poziciju. Međutim, odbrana je samo jednom pokazala stabilnostm, na ostalim odiranim utakmicama, primili su bar 1 gol.

Na kraju krajeva, Cluj je jasan favorit. Pored toga što imaju kvalitetnije igrače od Petrolula, takođe su i u odličnoj formi. Petrolul ima nedostatke u odbrani, što se i pokazali na prethodnim utakmicama. Samim tim probaćemo na manji ulog tip D2+, kao i DI1+&2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje