subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – Poli Iasi – Botosani

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 17:30 Poli Iasi – Botosani GGv3+ (1.75) ✅/ na manji ulog GG (1.95)

Zanimljiva utakmica nas očekuje u donjem delu tabele. Sastaju se pretposlednji Poli Iasi i poslednji Botosani.

Promovisani Poli Iasi na 7 odigranih mečeva ima učinak od 2 pobede i 5 poraza. U poslednjem meču, ostvarili su važnu pobedu, protiv U.Cluja i samim tim prekinuli seriju od 3 poraza. U proseku na njihovim mečevima, viđali smo 3 golova po meču.

Na drugoj strani, Botosani još uvek čeka na svoju prvu pobedu. Na 8 odigranih utakmica, imaju učinak od 4 remija i 4 poraza. Sa ovakvim učinkom, jasna je njihova pozicija na tabeli. Imali su dovoljno vremena, tokom reprezentativne pauze da sagledaju celokupnu situaciju i da motivišu jedni druge.

Sve u svemu, Poli Iasi želi da iskoristi prednost domaćeg terena, takođe pokušaće po prvi put ove sezone da veže 2 pobede. Na drugoj strani, Botosani hitno mora do povoljnog rezultata, još uvek nisu ostvarili pobedu u novoj sezoni. Samim tim ofanzivna igra je neminovna. Očekujemo otvorenu utakmicu, jer oba tima žele da ostvare 3 boda. Tip GGv3+ nije loša opcija, ujedno je viđen na 8 od poslednjih 10 međusobnih mečeva. Za one koji žele više da rizikuju predlažemo tip GG. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje