subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – FCSB – U. Cluj

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 20:00 FCSB – U. Cluj 1 (1.58)/ na manji ulog 1&2+ (1.90)

Nakon što su CFR Cluj i Univ. Craiova ostvarili pobede u ovom kolu, drugoplasirani odnosno trećeplasirani tim na tabeli, pritisak je sada na lidera FCSB da ostvari pobedu večeras. Trenutno nema šta zameriti FCSB-u. Na 10 odigranih utakmica, ostvarili su 8 pobeda (1 remi i 1 poraz). U tom periodu, savladali su Farul (0:1), Sepsi (2:5) i Univ. Craiov-u (3:0). Svi segmenti dobro funkcionišu, dobra organizacija igre, najbolji napad, isto tako i najbolja odbrana lige (22:9 gol razlika).

Na drugoj strani, U. Cluj je prekinuo seriju poraza, gde su pretprošlom kolu savladali UTA Arad minimalnim rezultatom, dok su u prošlom kolu igrali nerešeno sa Univ. Craiov-om. Trenutno zauzimaju 11. pozicijiu sa osvojenih 11 bodova. Na odigranih 10 utakmica, zabeležili su samo 2 pobede.

FCSB je ovde jasan favorit. Trenutno imaju 3 bodova prednosti u odnosu na CFR Cluj, pobeda u ovom kolu znači uvećana razlika na tabeli. Na drugoj strani, U. Cluj je poboljšao svoju formu, ali protiv FCSB-a moraće da se pomire sa činjenicom, da će se braniti večeras. Razlika u kvalitetu je na strani domaćina. Sve u svemu, trebalo bi FCSB da opravda ulogu favorita, mi ćemo ga podržati. Igramo tip 1, dok na manji ulog predlažemo 1&2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje