petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( Ponedeljak)

Danas se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko veoma zanimljivih duela.

18:30h Sasuolo-Monca

Sasuolo ovo kolo dočekuje u fenomenalnom raspoloženju.Čini se da im raspoloženje ne može biti bolje. U seriji su od dve pobede i to kakve. U poslednja dva kola su savladali Juventus i Inter. Zaista fenomenalan rezultat. Igra Sasuolo sjajno, počeli su loše sezonu,loš početak se povezao sa problemima unutar tima tj pre svega zbog situacije sa kapitenom Berardijem koji je odbijao da igra jer je hteo da napusti klub. Kada se situacija rešila i on odlučio da ostane i ove godine,Sasuolo je krenuo da melje,naravno na njegovim krilima. Koliko je taj čovek bitan u timu to je neverovatno. Alfa i omega tima,sve od njega ide,ne samo svojim potezima,nego pojavom uliva samopouzdanje timu da igra bolje,uostalom rezultati to i pokazuju. Odbrana,nasuprot napadu nije toliko dobra,ali to i nije toliko čudno jer igraju zaista napadački. Uostalom,ko će uopšte mariti za primljen gol kada ih daju 3 ili 4.

Sa druge strane terena i u totalno drugačijem raspoloženju nalazi se Monca. Rast iz sezone u sezonu i sve veće ambicije,ali i očekivanja ostalih od njih su doživeli mali zastoj. Monca je krenula novu sezonu jako loše. Od obećanja da će se boriti za Evropu za sada nema ništa. Osvojili su svega 6 bodova iz isto toliko mečeva, a u ovo kolo ulaze nakon 4 meča na kojima nisu slavili. Odlikuje ih izrazito čvrsta igra. Napad je dosta neefikasan,svega 4 postignuta gola,dok odbrana prima nešto više od gola po meču. Biće zanimljivo videti kako će igrati protiv totalno drugačijeg stila igre.

Očekivani sastavi:

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Tresoldi, Vina; Boloca, Henrique; Berardi, Bajrami, Lauriente; Pinamonti

Monza possible starting lineup:
Gregorio; Izzo, Mari, Caldirola; Ciurria, Pessina, Gagliardini, Kyriakopoulos; Colpani; Mota, Colombo

Prognoza: Domaćin jeste po formi favorit,ali uprkos lošoj situaciji Monca ima kvalitetan tim i pitanje je samo kada će proraditi.

Predlog: GG @ 1.50


20:45h Fiorentina-Kaljari

Fiorentina u dosta dobrom raspoloženju dočekuje ovo kolo. Nakon lošeg starta i poraza na svim stranama,Fiorentina se trgnula i iz kola u kolo igra dve bolje. U ovo kolo ulaze sa serijom od 4 meča bez poraza i to u svim takmičenjima. Italijanov tim igra jako lepo,pre svega u napadu koji postiže dosta golova. Jedini problem je odrana koja nikako da proradi tj da zaključa prilaze svom golu. Zaista su retki mečevi ove sezone na kojima im je to pošlo za rukom. Ovaj meč bi mogao biti idealna prilika za to.

Njima u goste dolazi Ranijeri sa svojim Kaljarijem. Kaljari je svoju povratničku sezonu u Seriju A počeo jako loše. Imaju svega 2 osvojena boda i još uvek nisu ostvarili pobedu. Kaljari igra defanzivan fudbal koji im  i ne donosi mnogo jer nema tu toliko kvaliteta. Napad je dosta loš,svega 2 postignuta gola od početka je jako loše,plus kada se na to nadoveže i loša odbrana koja prima dosta golova. Da muka bude veća tu su i povrede. Kaljari ima dosta igrača van stroja i to na duže vreme. Van tima su  Jakub Jankto, Gaston Pereiro, Gianluca Lapadula i Marko Rog.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Kayode, Milenkovic, Martinez, Parisi; Arthur, Mandragora; Kouame, Bonaventura, Brekalo; Nzola

Cagliari possible starting lineup:
Radunovic; Wieteska, Dossena, Hatzidiakos; Zappa, Nandez, Makoumbou, Sulemana, Augello; Petagna, Luvumbo

Prognoza: Domaćin je favorit i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje