nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – Najava i prognoza utakmice – Univ Craiova – FCSB

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 20:00 Univ Craiova – FCSB na manji ulog I1v1 (1.73) ✅/ 1 (2.00)

FCSB je u prošlom kolu u velikom stilu osvojio titulu šampiona. Na 7 odigranih mečeva u playoffu, nemaju nijedan poraz (5 pobeda i 2 remija). S obzirom na ovu situaciju, trener Charalambous će napraviti promene u sastavu. Samim tim možemo očekivati drugačijih startnih 11 nego uobičajeno. Zbog povrede nema Risto Radunovic (34/1 D), Luis Felipe (28/3 F) i najboljeg strelca Florinel Coman (33/18 F) koji se leči u Beogradu.

Sa druge strane, Univ Craiova se bori sa CFR Cluj-om za 2. poziciju. Nakon što je CFR Cluj u ovom kolu savladao Rapid, sada se čeka odgovor Univ Craiove. Kadrovski gledano, nemaju bitnijih izostanak, a isto tako očekuje se veliki broj navijača na stadionu, koji će podržati svoj tim protiv novog šampiona.

Sve u svemu, Univ Craiova ima priliku da ostvari 3 boda na svom stadionu. Prvi razlog je verovatna mešovita formacija FCSB-a, koji ne može da računa na svog najboljeg igrača ujedno i najboljeg strelca Comana. A drugi razlog je čunjica da je Univ Craiova izgledala vrlo dobro protiv Rapida, pre svega u organizaciji napada. Igraju na svom terenu, pred svojim navijačima, što je i dodatna prednost. Igramo ili/ili varijantu I1v1, kao i na manji ulog čist 1 (2.00). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje