subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rumunija: Liga 1 – U. Cluj – Poli Iasi

➡️ RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 12:30 U. Cluj – Poli Iasi 1X&2+ (1.70)/ na manji ulog 1 (1.95)

U.Cluj je doveo novog trenera Ioan Ovidiu Sabău. Imao je uspešnu kampanju prošle sezone sa U. Cluj-om, kada ih je odveo u finale kupa Rumunije. Sa novim trenerom, ekipa nije poražena na dva takmičarska meča. Igrali su nerešeno sa Hermannstadt-om (2:2), gde su vodili tokom celog meča, ali su na kraju u samoj završnici primili gol. Odgovor je usledio u kupu, gde su savladali nizeligasa Ceahlaul rezultatom (2:4).

Na drugoj strani Poli Iasi nastavlja sa lošom serijom rezultata. Izbačeni su iz kupa, jer ih je ekipa iz 3. lige savladala ubedljivim rezultatom 3:0. Trenutno ništa ne funkcioniše, ali uprava i dalje veruje treneru Leo Grozavu. Njegov tim je poslednji na tabeli sa osvojenih 3 bodova na 6 odigranih utakmica (1 pobeda i 5 poraza).

Sve u svemu, U. Cluj je vrlo iskusna ekipa, 5 igrača su iznad 30 godina. Dolaskom novog-starog trenera, ekipa je dobila na samopouzdanju. To pokazuju i rezultati, gde U. Cluj nije poražen. Na drugoj strani, Poli Iasi je najvaljen kao veoma jak tim tokom promocije, međutim ispostavilo se skroz suprotno. Forma je loša, a trener bi mogao da dobije otkaz u slučaju novog poraza. Mislim da domaćin neće izgubiti danas, samim tim kao sigurniju varijantamu igramo tip 1X&2+, kao i čist 1 na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje