petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rusi dominantni u Indijan Velsu, Cicipas iznenađujuće poražen

Drugi takmičarski dan u Indijan Velsu protekao je u znaku ruskih tenisera. Naime, čak tri tenisera iz Rusije su bila na terenu i sva tri su slavila lako i ubedljivo.
Prvi je na terenu bio Karen Hačanov koji je lako savladao Nemca Oskara Otea. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:3 6:3.

Nakon toga na teren je izašao najbolje rangirani ruski teniser Danil Medvedev koji nastavlja da niže pobede. Medvedev je u kalifornijsku pustinju došao sa titulama iz Roterdama i Dubaija, a ovde je u okviru druge runde savladao domaćeg Brendona Nakašimu. Puca Rus od samopouzdanja i kada je tako onda rezultat teško da može biti drugačiji od ovih 6:4 6:3.

Za kraj prelepe ruske večeri pobrinuo se Andrej Rubljov koji je savladao sjajnog Čeha Jiržija Lehečku sa 2:0, po setovima 6:4 6:2.

Iako su ruski favoriti odradili sjajan posao, dan nije mogao da prođe bez iznenađenja. Grčki teniser Stefanos Cicipas neočekivano je ispao već u drugoj rundi. Drugi nosilac je poražen od Australijanca Džordana Tomsona sa 2:1, po setovima 7:6 (7:0) 4:6 7:6 (7:5).

Ni italijanski teniser Mateo Beretini ne može se pohvaliti svojim učešćem u Indijan Velsu, jer je imao slično iskustvo kao i Cicipas. Italijan je poražen od Japanca Tara Danijela sa 7:6 (7:5) 0:6 6:3.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje