petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ruski derbi pripao Karacevu

Ruski teniser Aslan Karacev drugi je finalista ATP turnira u Moksvi. Karacev je u drugom polufinalu savladao sunarodnika Karena Hačanova rezultatom 2:0, po setovima 7:6 (8:6) 6:1.

Neočekivano laka pobeda za Karaceva u ovom duelu. Sve je mirisalo na jednu veliku borbu za svaki poen, a dobili smo jednog jednolično polufinale.

Odmah na startu došlo je do razmene brejkova, ali od tog trenutka servis je izbio u prvi plan. Do kraja prvog seta nije viđen brejk, i automatski se išlo u taj brejk. Hačanov je bio taj koji je imao prednost u taj brejku, no u kritičnim trenucima ruka mu se stegla, i Karacev je to iskoristio i prekrenuo u svoju korist.

Takav splet okolnosti je i te kako uticao na nastavak meča. Hačanov je nakon propuštenih šansi potpuno pao, što je Karacev iskoristio i sa dva brejka priveo meč kraju.

U velikom finalu Karacev će igrati protiv Hrvata Marina Čilića, koji je nešto ranije savladao Litvanca Rikardasa Berankisa. Do sada su igrali samo jednom u Sinsinatiju i tada je slavio Čilić.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje