ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Šampion neće uspeti da sačuva svoj gol?!

➡️ GRČKA: Super League 2
🇬🇷 18:15 Panserraikos – PAOK B
TIP: minimalan ulog G1+ (1.90)

Panserraikos je osvoji prventsvo. Danas posle ovog meča, zakazana je svečana dodela nagrada i uručenje pehara. Videlo se u prošlom meču sa Iraklis-om da je Panserraikos igrao dosta opušteno, nakon primljenog gola nisu preterano vršili pritisak. Izgubili su rezultatom 2:0, to im je tek 3 poraz na 25 odiganih mečeva.

Na drugoj strani PAOK B pozicioniran na 5. poziciji sa osvojenih 45 bodova. Sa postignutih 47 golova imaju najefikasniji napad u ligi. Na gostovanjima ove sezone, igrali sasvim dobro 23 osvojena bodova na 12 odigranih utakmica.

Ova utakmica nema veliki značaj za oba tima. Očekujem opuštenog domaćina. Trener je napravio nekoliko izmena i dao šansu ostalim igračima u prošlom meču. Verovatno će i danas slično uraditi. Na drugoj strani PAOK B je u dobroj formi i imaju najefikasniji napad u ligi. Na 5 od poslednjih 6 gostovanja su postigli bar 1 gol. Na ovom terenu ukupno su odigrali 2 meča, gde je PAOK B u oba navrata postigao gol. Očekujem da to učine i večeras. Igramo na manji ulog G1+, kao i G2+ (5.65). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje